Meta Diag

Wabco Arıza Tespit Cihazı Özellikleri, Desteklediği Araçlar, Cihaz İçeriği

Wabco Arıza Tespit Cihazı Özellikleri, Desteklediği Araçlar, Cihaz İçeriği

Türkiye’de en çok tercih edilen ve pazar payının yaklaşık %90’na tekabül eden Wabco arıza tespit cihazı insanların çokça kullandığı bir araçtır. Özellikle her araç için özel olarak ECU üretimi olan bu cihaz bu özelliği ile kullanışlıdır. Bu sistem araçlarda kullanılan fren sistemidir. Araçlar fren arızalarını tespit edip bu arızaları gidermek için Wabco her araç için farklı özel üretimler yapar. Bu sistem ile sadece araçlardaki fren arızalarını tespit eder. Bu sistem çokça kullanılan ve araçların arızalarını tespit etmek için kullanılan yeni nesil arıza tespit aracıdır.

Bu Ürünün Özellikleri

Wabco arıza tespit aracı ile aracınızda hangi sensörde veya hangi sistemde arızanın mevcut olduğunu bularak size yardımcı olur. Sistemin size gösterdiği arızanın nerede olduğunu tespit ettikten sonra kolaylıkla bu arızayı giderebilirsiniz. Arızayı onardıktan sonra bu arızanın bulunduğu bölgeyi Wabco arıza tespit cihazı sistemi üzerinde silebilir ve sistemin yeni arızaları tespit etmesini sağlayabilirsiniz. Sistemin sizlere gösterdiği tüm arızaları bu arızalar gerek fren gerekse de başka arızaları olabilir, bilgisayar üzerinden rahatlıkla görüntüleyebilir ve tespit edebilirsiniz.

Wabco Arıza Tespit Cihazı İçeriği

Satın aldığınız bu arıza tespit cihazının paket içeriğinde;

  • Wabco İnterface (Arayüz)
  • Dorse Çekici Kablosu
  • Treyler Çekici Kablosu
  • USB Bağlantı Kablosu bulunur.
  • Arıza tespit cihazını satın aldığınızda beraberinde paket içeriğinde yukarıda sayılan ürünler de bulunur.

Bu Sistem Hangi Araçlarda Kullanılabilir?

Wabco arıza tespit cihazı her araca özgü ürünleri ile çoğu araçta kullanılabilir. Bu araçlar, kamyon, dorse, treyler gibi araçlardır. Bu araçlarda kullanılan arıza tespit cihazı ile ABS, ECS, ECAS, gibi tüm sistemlerde arıza kodu silme, arıza kodu okuma, canlı değerleri görüntüleme, parametre değiştirme, beyin programlama, adaptasyon ve kalibrasyon gibi bütün işlemlerinizi gelişen teknoloji ve araç sistemlerinin ürünü olan Wabco arıza tespit cihazı kolaylıkla öğrenebilir ve tespit ettiğiniz bu arızaları da giderebilirsiniz. Aracınızın daha uzun ömürlü olması için kullanılabilir bir cihazdır.